Kompanija

O nama

Think Plastic je Holding kompanija u vlasništvu porodice Caminada, u čijem se sastavu i pod kontrolom nalazi Caminada s.r.l.,  Werkcam s.r.l. i Plastikcam East d.o.o. (Srbija). Ove  kompanije čine savršen trio koji posluje u potpunoj sinergiji i s velikom fleksibilnošću ispunjavajuću najraznovrsnije zahteve svojih klijenata. Grupa nudi potpunu podršku različitim granama industrije od zajedničkog idejnog projekta do procesa razvoja proizvoda i kasnije u izradi kalupa i linija proizvodnje do procesa brizganja, montaže i pakovanja gotovog proizvoda za prodaju.

Think Plastic grupa

Plastikcam East.doo

Plastikcam East d.o.o. je najmlađi član grupacije Think Plastic i koncipiran je tako da predstavlja kombinaciju vrhunskih znanja i iskustava iz domena BRIZGANJA PLASTIKE koje poseduje Caminada s.r.l. i onih iz oblasti MONTAŽE DELOVA u industriji bele tehnike i malih kućnih aparata koje poseduje Werkcam s.r.l.

Kompanija posluje u okviru Slobodne Zone Subotica što u mnogome olakšava poslovanje sa inostranim partnerima. Trenutno je realizovana prva od planiranih pet faza razvoja kompanije. Ukupna površina prve faze je 2500 m2.

Uz podršku grupe Plastikam East doo je u mogućnosti da ponudi punu podršku klijentima od projektovanja i odabira materijala, preko izrade alata do brizganja i ugradnje delova. Sve ove aktivnosti propraćene su vrhunskom kontrolom kvaliteta proizvoda i procesa.