Usluge

Inženjering

Think Plastik grupacija podržava klijenta u svim fazama realizacije novog proizvoda od projektovanja, prototipa i izrade kalupa do uzorkovanja i projektovanja proizvoda unutar postojećih odeljenja za proizvodnju.

Brizganje plastike

Grupacija zasniva svoj uspeh na specijalizovanom postupku brizganja tehničkih i estetskih delova od jednog ili više materijala za najrazličitije grane industrije: elektronsku, elektro i mašinsku industriju, industriju bele tehnike i malih kućnih aparata, automobilsku, proizvodnju elektromedicinske opreme, sportsku itd.

Montaža delova – sklapanje

Sklapanje predstavlja drugu dominantnu oblast poslovanja Think Plastik Grupe i kompanije Plastikcam East doo. Montaža delova realizuje se ručno ili poluautomatski u zavisnosti od proizvoda. Sam proces može podrazumevati ultrazvučno zavarivanje, lepljenje, zakivanje, ručnu i mehaničku montažu…

Potvrda kvaliteta

Kompetentan tim na nivou grupacije koji je zadužen za kvalitet pruža podršku od projektovanja proizvoda, procesne kontrole u proizvodnim procesima, do finalne kontrole proizvoda, uz identifikaciju potencijalnih rizika i predloga za unapređenje.