Potvrda kvaliteta

ISO 9001 sertifikat

Kompetentan tim na nivou grupacije koji je zadužen za kvalitet pruža podršku od projektovanja proizvoda, procesne kontrole u proizvodnim procesima, do finalne kontrole proizvoda, uz identifikaciju potencijalnih rizika i predloga za unapređenje.

Sve članice Think Plastic grupe poseduju ISO 9001 sertifikat.

Plastikcam east poseduje Sertifikat za kvalitet UNI EN ISO 9001

CAMINADA SRL je oduvek imala značajnu ulogu u sektoru elektronike i elektromehanike, zatražila je i dobila Sertifikat UL u svojstvu sertifikovanog proizvođača kalupa od UNDERWRITERS LABORATORIES (jedne od najpriznatijih nezavisnih akreditovanih organizacija za dodelu sertifikata o bezbednosti koja razvija standarde i testove za kontrolu proizvoda, materijala, komponenata i instrumenata sa posebnim osvrtom na bezbednost).

Naša Laboratorija poseduje savremenu specijalizovanu opremu za merenje i testiranje. Uz ogromno iskustvo i nepristrasan pristup osoblje u kontroli obezbeđuje kontinuitet kvaliteta naših proizvoda.

Pored dimenzionih, funkcionalnih i estetskih kontrola samih proizoda, mi vršimo neprekidan monitoring proizvodnog procesa kako bi predupredili i izbegli svako odstupanje.